• PLANLEGGINGSDAGENE 2018-2019

Barnehagen holdes stengt på følgene kurs - og planleggingsdager barnehageåret 2018-2019:
    fredag 17.august, fredag 30. november, mandag 7.januar, onsdag 20. februar, fredag 21.juni.

• Sommeråpent med teater

Løvset barnehage holder åpent i sommer!
    Barna tar ferie på ulike tidspunkt og det gir færre barn, mere plass og ideene får gode forhold.
    Denne uka (27) ble det teater! Ungene på småbarn startet det hele på tirsdag med ei teaterforestilling om bukkene som skulle til seters. Så på torsdag ble det plutselig annonsert improvisasjonsteater på utescene i gapahuken!

• Sommeruker ute!

Ungene leveres ute og så starter dagen!
    Måltid - lek - oppdagelsestokt - nye utfordringer - mestring!

• FANTASTISK FORUTFEST!

Barna synger og danser for foreldre og familie!
    Alle barna har laget kunst som skal selges for å bygge barnehager i Sri Lanka!
    Mange har vært med å bakt Moncyboller og nanbrød.
    Gaupene, våre 5-6 åringer, har laget laksecurry. Og så har de viktige oppgaver
    ved kafebordene og i salgshjørnet med varer fra bedrifter i bl.a Sri Lanka.
    INNTEKTEN BLE: 17 980,-. UTROLIG! TAKK!

• ÅPEN BARNEHAGE torsdag 15.februar kl 9.30-11.30

Skal du søke barnehageplass for barnet ditt denne våren? Kom innom på besøk!
    Styreren, Gunn Tove tar imot dere ved grillhytta/gapahuken, og så får dere sett avdelingene etter hvert. Hvis dere ikke har mulighet til å komme denne dagen så kan dere ta kontakt med Gunn Tove på
    tlf 95 00 40 92 for å avtale tidspunkt.

• Gaupenes Pepperkakeprosjekt

Gaupene har i dag levert pepperkakehusene - barnehagen og grillhytta - til Kristin på biblioteket. Stolte 5 åringer og voksne! Utstillinga åpner i morgen 02.12.17 - dra å se!
    Her en liten rapport om prosjektet!

• BETYDNINGSFULL FOR ET FELLESSAKP

På foreldremøtet i høst hadde vi "Vennskap og hverdagsliv i barnehagen! på agendaen. I den forbindelse ble det trekt fram hvor viktig det er å føle seg betydningsfull i et fellesskap. Hva kjennetegner at vi hører til?
    Dette mente foreldrene:

• HVERT BARN FORTJENER EN STEMME

Foreldreundersøkelsen åpner 3. november.

Gi barnet ditt en stemme!

• KURS- OG PLANLEGGINGSDAGER 2017-2018

Vi ser fram til et nytt barnehageår med nye og gamle barn!
    For å være et samkjørt og kompetent personale har vi behov for felles dager for hele personalet.
    Disse dagene er barnehagen stengt: onsdag 16.08.17, fredag 24.11.17, onsdag 21.02.18, torsdag 21. og fredag 22.juni.18.

• Wook i skogen - styreren ble invitert!

Nydelig kyllingwook ble laget i storpanna inne i lavvoen på arbeidsplassen. Det smakte nydelig!
    Det var deilig å få et avbrekk fra kontoret og nyte livet oppe i skogen.
    Tusen takk for maten!
    Klem fra Gunn Tove

• Fuglekassen sender direkte på youtube!

Fuglekassen sender direkte til youtube takket være Kristian Kjelstad! Pappan til Gustav og Ola Alfred har fikset sending uten reklame!
    Vi følger nå spent med på direktesendingen som viser hva som skjer i fuglekassen.
    Velkommen med på en spennende naturopplevelse via:

• ÅPEN BARNEHAGE

Velkommen innom barnehagen torsdag 16.02 2017 kl 9-11, eller ta kontakt med daglig leder på tlf 95 00 40 92 for en avtale.

• TOPPTAUKURS FOR SPREKINGENE PÅ LØVSET BARNEHAGE

Det er flere som ønsker å kunne bruke klatreutstyret som vi har i barnehagen. Derfor ville flere ta dette sikkerhetskurset - så nå er vi rustet for gode opplevelser med barna i Vassfjellet!

• TEAM LØVSET skal på Idrettsfestival i helga!

Vi er 10 spreke fra Løvset barnehage (inkl. Audun!) som skal på Idrettsfestival og spille volleyball i helga.
    Etter to treningsøkter er vi både gul og blå, men skikkelig tent på oppgaven. Dette er gøy!

• FELLES KAMP MOT INFLUENSA OG FARRANG/NOROVIRUS

• Årsplan 2016-2017

Gjennom Årsplan 2016-2017 og Pedagogisk virksomhetsplan 2014-2017 presenterer vi planer og mål for arbeidet i Løvset barnehage.

• PLANLEGGINGS- OG KURSDAGER 2016-2017

Datoene er: tors.18. og fre.19. august. Fredag 25.november 16
    mandag 2.jan.17, mandag 29.mai 17.
    Barnehagen holder stengt disse dagene for planlegging og kursing av hele personalet.

• Pedagogisk virksomhetsplan 2014 - 2017

Vi ønsker å gi barna røtter og vinger!